Служебният премиер Гълъб Донев разпореди проверка в Областна администрация Кърджали

...
 Служебният премиер Гълъб Донев разпореди проверка в Областна администрация Кърджали
Коментари Харесай

По сигнал на Караянчева: Главният инспектор на МС проверява зам.- областния управител на Кърджали


 Open photo

 

Служебният министър председател Гълъб Донев разпореди инспекция в Областна администрация Кърджали във връзка със сигнал на Цвета Караянчева, регионален водач на ГЕРБ, касаещ закани, отправени от заместител регионалния шеф Бисер Николов към педагози от района.

 

Проверката е предоставена на Главния инспекторат към Министерски съвет по реда на административно-процесуалния кодекс. На работно заседание на учебните шефове на 13 септември т.г. Николов е превишил пълномощията си, обвинил е обществено заетите в образованието, че са съпричастни към предизборната акция и е декларирал, че ще ги даде на прокурор. Същият не е показал съответни имена или обстоятелства, злоупотребил е с пълномощията, дадени му от страната, показал е, за следващ път, вмешателство, в работата на длъжностни лица и е отправил внушения, неподкрепени с доказателства и почиващи само на клюки.

 

В сигнал до Гълъб Донев Караянчева настоя да бъдат подхванати незабавни дейности против непозволеното държание на Николов и упражнявания непрестанно от негова страна „ лов на вещици “, който мощно ерозира престижа на изпълнителната власт. 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР